#BunTingStory: Why We Didn’t Go On Our Honeymoon After Our Wedding

16-10-03-14-11-17-305_deco-01

In our first week, we didn’t fly off to the honeymoon. Hangus deh hotel dan tetek bengeknya yang udah dibooking online jauh-jauh hari. Rupanya masih ada satu sesi tradisi jawa yang kudu kami lalui setelah menikah, belum boleh pergi kalo belum ‘sepasar’. Sepasar itu itu apa saya juga gag begitu paham. Agak konyol syh memang menurut saya, tapi yasudahlah saya berusaha menghormati tradisi. Salah saya sendiri juga kenapa gag tanya sana sini sebelum merencanakan liburan. So…we spent time unpacking, opening wedding gifts, and merging our lives together. Yah…tung-itung istirahat karena badan masih capek habis nikahan. We ate leftovers from our reception on the floor of our living room, while sorting through gifts. We we went back to work on Wednesday. Ppfftttt….

Gagal honeymoon ini sebenarnya bikin sedikit kecewa, tapi setelah saya pikir-pikir ada sisi positifnya juga kok diskip dulu honeymoonnya. On a financial note, I am so glad that we didn’t embark on a trip right away. As any current or past bride knows, getting married is expensive! Additionally, a lot of the cost creeps up right at the end of the process, and even on the day of. It was a relief.

Continue reading

About Sunset and Sunrise

Allô ! comment vas-tu?

Hope everyone had a great weekend, if not then I am sorry to hear that. Hehehe..

A quick update for my blog! First of all, I would like to apologize for this blog post being terribly late. So, here we go.

Munduk-Bali, September 2012

Munduk-Bali, September 2012

If there’s one thing you should know about me is that I have an obsession with sunsets and sunrises. I’m so intrigued by sunsets, and I never could put my finger on why they intrigue me. They just do. Perhaps it’s the radiance, or the different colors. All I know is that whenever I see the sunset or sunrise, I must take picture of it. I do my best to not use any filters for when it comes to editing my pics, considering each sunset/sunrise is beautiful in it’s very own way. Just like us. Continue reading

Saturdate at Crowne Plaza Hotel Semarang

Helloooooo!

Ngapain aja weekend kali ini guys? Saya syh masih sama seperti biasanya yaitu latihan inline. Cuma ada yang sedikit berbeda hari Sabtu kemarin saya berenang sejenak di Crowne Plaza Hotel Semarang sebelum latihan. Berhubung jadwal latihan sore di skip pindah ke Java mall gara-gara lapangan Simpang Lima dipakai buat acara Fornas (Festival Olah Raga Rekreasi Nasional) gitu jadi bisa curi-curi waktu deh ya. Yippiiii! Continue reading