Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel Review

Halo!

Kali ini saya lagi pengen nulis yang ringan-ringan aja deh. Lama juga gag nulis soal produk kecantikan. Ya…secara saya bukan beauty blogger juga, cuma seneng berbagi info barangkali ada yang membutuhkan. Soal make up saya memang gag terlalu tertarik, tapi kalo soal skin care saya tertarik banget. Untuk saya pribadi, skin care lebih sering saya pakai syh daripada make up. Bahkan kerja pun saya jarang pake make up kecuali ada meeting atau ketemu orang penting. Cukup pake sunscreen kadang udah lebih dari cukup buat saya. Hahaha…kebangetan gag syh???

If you follow Korean trends in both beauty and fashion (even K-pop), you’ll find that Aloe Vera gel is a very popular product used by celebrities, gurus and normal people alike. The most famous one among all the aloe vera gels in the market would be Nature Republic Aloe Vera 92% (NR). Tapi….saya gag bakal bahas si NR ini, karena saya sudah menemukan aloe vera gel yang lebiiiiih cocok buat saya, yaitu HOLIKA HOLIKA ALOE 99% SOOTHING GEL ! Telat banget gag syh baru ngereview sekarang padahal boomingnya dari kemarin-kemarin?! Sebenarnya sengaja syh baru ngereview sekarang karena saya pengen bandingin beberapa produk dulu.

Ada yang udah pernah coba Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel?

Kenapa syh saya lebih memilih si Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel? Hmmm….ini pendapat pribadi saja ya, semua dikembalikan ke orang masing-masing.

Continue reading

Young at Heart

Over the weekend (31th March – 1st April) my teammates and I, took part in the IFS Bandung Open 2018 (National Inline Freestyle Championship).  We were all representing the Inline Skate Semarang. The competition took place in Saparua Park & Sports Center, Bandung. There were teams from all of Indonesia taking part; there were teams from Lampung, Bengkulu, West Java, East Java, DIY Yogyakarta, DKI Jakarta, Palembang, and many more. We won some second places and third place. I was the eldest in senior women category to compete. Overall, I had a wonderful weekend. Enough, I don’t want to talk about skating, let’s talk about ‘age’ since I was the eldest in my category.

Continue reading